flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення учасників судового процесу у відповідності до вимог Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції" про розгляд справи № 917/805/18

09 листопада 2018, 08:55

Господарський суд Полтавської області повідомляє, що в провадженні суду (суддя Кульбако М.М.) знаходиться справа № 917/805/18 за позовною заявою Селянського (фермерського) господарства "Відродження" до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Абрамов В.В., Борисов О.С., Веклюк В.В., Волошин Д.С.,          Гейко В.П., Дехтеленко О.В, Дюдюк С.М., Журавель С.О., Зубань Д.В., Касян Л.С.,     Кравцов О.С., Мілокост О.П., Норец І.М., Олійник О.В., Орешков О.Ф., Нікішина О.В., Остапенко С.Г., Остапов С.В., Пушкаш О.Л., Степашко В.О., Стешенко А.В., Тарарака С.М., Франгов В.І., Шоно О.О. про визнання додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки укладеною.

Ухвалою господарського суду Полтавської області від 13.07.2018 позовну заяву прийнято до розгляду і відкрито провадження у справі. Справа розглядається в порядку загального позовного провадження.

Ухвалою від 19.09.2018 до участі  в справі залучено в якості  третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Абрамова В.В., Борисова О.С., Веклюка В.В., Волошина Д.С., Гейко В.П., Дехтеленко О.В, Дюдюка С.М., Журавель С.О., Зубаня Д.В., Касяна Л.С., Кравцова О.С., Мілокоста О.П., Норец І.М., Олійника О.В., Орешкова О.Ф., Нікішину О.В., Остапенко С.Г., Остапова С.В.,         Пушкаша О.Л., Степашко В.О., Стешенка А.В., Тарараку С.М., Франгова В.І., Шоно О.О.

Ухвалою від 24.10.2018 року відкладено підготовче засідання   на 10 год. 00 хв. 21.11.2018.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Полтавської області за адресою: м.Полтава, вул. Зигіна,1, зал №30.