flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На 26 червня заплановано проведення загальнонаціонального форуму «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці

06 червня 2018, 10:25

26 червня 2018 року у місті Києві планується проведення Другого загальнонаціонального форуму «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці».

В цей же день у приміщенні Апеляційного суду Полтавської області з 9 години розпочнеться регіональний форум за участю суддів-спікерів, прес-секретарів судів, представників регіональних засобів масової інформації.  Зворотній зв’язок з форумом у м. Києві відбуватиметься в режимі відеоконференцзв’язку. Учасники регіонального форуму зможуть подавати коментарі та запитання, які будуть озвучуватися під час обговорення у м. Києві.

Загальнонаціональний форум організовано за підтримки Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні, Вищої ради правосуддя, Верховного Суду, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України, Центру демократії та верховенства права, ГО «Детектор медіа», Інституту масової інформації, Національної спілки журналістів України. Генеральні інформаційні партнери: Юридична газета, Агентство «Інтерфакс-Україна».